ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ – ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣΤΩΝ

Η μείωση του στήθους μας γνωστή και ως «μειωτική μαστοπλαστική», είναι μια διαδικασία αφαίρεσης του πλεονάζοντος ιστού και δέρματος του μαστού για να επιτευχθεί ένα μέγεθος στήθους που είναι ανάλογο με το σώμα σας. Η επέμβαση μείωσης στήθους τόσο μειώνει όσο και ανυψώνει τους μαστούς. Επιπλέον, η διαδικασία βοηθά στην αντιμετώπιση της ενόχλησης και άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν γυναίκες με υπερβολικά μεγάλο στήθος. Αυτά τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πόνο στην πλάτη, πόνο στον αυχένα, ακατάλληλη στάση, εξανθήματα, αυλάκια στους ώμους από ιμάντες σουτιέν και χαμηλή αυτοπεποίθηση.

Ο Dr. Πιτσαργιώτης εστιάζει σε χειρουργικές τεχνικές που έχουν ως αποτέλεσμα στήθη που είναι συμμετρικά, φυσικά στην εμφάνιση και με μέγεθος και προβολή που ενισχύουν τη σιλουέτα. Η επιλογή μιας γυναίκας να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση μείωσης στήθους είναι εξαιρετικά προσωπική. Ο Dr. Πιτσαργιώτης εκτιμά ότι το σώμα κάθε γυναίκας είναι διαφορετικό και οι στόχοι της είναι μοναδικοί. Συνεργάζεται στενά με τους ασθενείς του, ένας προς έναν, για να προσαρμόσει μια χειρουργική επέμβαση μείωσης στήθους που δημιουργεί αναλογικούς και συμμετρικούς μαστούς που ταιριάζουν στο σώμα της ασθενούς, ενώ τους ανακουφίζει από τα προβλήματα που σχετίζονται με το υπερβολικά μεγάλο στήθος.

Το μεγάλο στήθος συχνά οδηγεί σε δυσάρεστα συμπτώματα και μπορεί να οδηγήσει σε λειτουργική βλάβη. Σε πολλές περιπτώσεις, η ασφάλιση υγείας θα καλύψει μέρος του κόστους της επέμβασης μείωσης στήθους λόγω των προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με την πάθηση.

Εάν υποφέρετε από αυτά τα συμπτώματα, είναι σημαντικό να μιλήσετε μαζί μας για να καθορίσετε πώς να προχωρήσετε στη χειρουργική επέμβαση μείωσης στήθους.