Η Ομάδα μας

Εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό που παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρική υποστήριξη και φροντίδα τόσο κατά τη διάρκεια της επέμβασης, όσο και κατά το μετεγχειρητικό στάδιο.

Dr. Πιτσαργιώτης Ευάγγελος MSc

Πλαστικός Χειρουργός

Βιογραφικό

Ο Πλαστικός Χειρουργός Πιτσαργιώτης Ευάγγελος είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 1996. Μετά την ολοκλήρωση των βασικών σπουδών υπηρέτησε τη Στρατιωτική του Θητεία στο 299ΚΙΧΝΕ ως Ιατρός. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής στο ΕΑΝΠ ”ΜΕΤΑΞΑ” όπου απέκτησε ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στην ογκολογική αποκατάσταση ελλειμμάτων κεφαλής και τραχήλου και στην επανορθωτική του μαστού μετά μαστεκτομής.

Έχει δημοσιεύσει σε άρτια και καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά περιοδικά και έχει κάνει πλήθος διαλέξεων και εργασιών σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια. Το ιατρείο βρίσκεται στη Βασιλίσσης Σοφίας 105-107 και αποτελεί πρότυπο ιατρείο παροχής υπηρεσιών τόσο στην αισθητική όσο και στην επανορθωτική χειρουργική.

Beauty Therapy MedGroup

Το BeautyTherapy MedGroup με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση, προσφέρει ένα πλήρες φάσμα σύγχρονων αισθητικών και επανορθωτικών επεμβάσεων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια.

Η επιστημονική ενημέρωση είναι συνεχής και διαρκής, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης ,την τόνωση της αυτοπεποίθησης αλλά και τη διατήρηση της νεότητας.

Θάνος Παλλαντζάς MD

Συνεργάτης – Χειρουργός Ανδρολόγος – Ουρολόγος

Βιογραφικό

Ο Θάνος Παλαντζάς Ειδικεύθηκε στην Ουρολογική κλινική του Νοσοκομείου “Ο Αγ. Σάββας” και μετά την λήψη του τίτλου ειδικότητας μετεκπαιδεύτηκε στην επανορθωτική ουρολογία στην Ουρολογική και Παιδοουρολογική Κλινική Sana Hof (Ακαδημαϊκό Εκπαιδευτικό Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Φρήντριχ-Αλεξάντερ Ερλάγκεν-Νυρεμβέργη). Οι τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του είναι η χειρουργική ανδρολογία , ακράτεια ούρων , οι παθήσεις του προστάτη αδένα και της ουρήθρας. Έχει λάβει μέρος σε μεγάλο αριθμό προγραμμάτων εξειδίκευσης στους τομείς ενδιαφέροντος Hypospadias Korrektur und Urethroplasty, Nurenberg Germany κλπ. ,ενώ έχει ανακοινώσει εργασίες σε Ελληνικά , Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια συνέδρια και έχει δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά επιστημονικά περιοδικά και συγγραφικό έργο σε επιστημονικά συγγράμματα (Η ογκολογία στον καρκίνο του πέους , εκδόσεις 2010).

Είναι ο Ιδρυτής και Διευθυντής του ANDROLOGY MED GROUPΦρήντριχ-Αλεξάντερ Ερλάγκεν-Νυρεμβέργη). Οι τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του είναι η χειρουργική ανδρολογία , ακράτεια ούρων , οι παθήσεις του προστάτη αδένα και της ουρήθρας. Έχει λάβει μέρος σε μεγάλο αριθμό προγραμμάτων εξειδίκευσης στους τομείς ενδιαφέροντος Hypospadias Korrektur und Urethroplasty, Nurenberg Germany κλπ. ,ενώ έχει ανακοινώσει εργασίες σε Ελληνικά , Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια συνέδρια και έχει δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά επιστημονικά περιοδικά και συγγραφικό έργο σε επιστημονικά συγγράμματα (Η ογκολογία στον καρκίνο του πέους , εκδόσεις 2010).

Χρυσοβαλάντης Εξαρχος

Συνεργάτης – Γενικός χειρούργος

Βιογραφικό

Ο Χρυσοβαλάντης Εξαρχος γεννήθηκε σε μια απο τις ιστορικές κωμοπόλεις της Λάρισας, στην ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου στον Τύρναβο.

Σπούδασε στην ιατρική σχολή Αθηνών (Καποδιστριακό πανεπιστήμιο) και αποφοίτησε το 2007.

Μετά την στρατιωτική του θητεία εργάστηκε σαν γιατρός υπαίθρου για διάστημα 18 μηνών. Ασκήθηκε για 6(εξι) μήνες στην γενική χειρουργική του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, καί απο τις 15 Μαρτίου 2011 εως τις 13 Σεπτεμβρίου του 2016 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην Γενική χειρουργική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Κατά την διάρκεια της ειδικότητάς του παρακολούθησε μετεκπαιδευτικά μαθήματα της χειρουργικής Βορείου Ελλάδος και συμμετείχε σε πλήθος σεμιναρίων και ακαδημαικών εργασιών στο εσωτερικό & εξωτερικό.Έλαβε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας του γενικού χειρούργου το 2016.

Μετεκπαιδεύτηκε στην χειρουργική τραυμάτων & επείγουσας χειρουργικής το 2011 εως το 2013. Μετεκπαιδεύτηκε ταυτόχρονα στην μαστολογία 2013-2014 στην Αθήνα στο νοσοκομείο Λητώ και Ιασώ General και έλαβε τον τίτλο απόφοιτου της Ελληνικής σχολής μαστολογίας. Επίσης μετεκπαιδεύτηκε στην χειρουργική ήπατος – χοληφόρων – παγκρέατος στο Βόλο το 2015. Τέλος μετεκπαιδεύτηκε στην χειρουργική παχέος εντέρου στην Θεσσαλονίκη το 2016.

Μάκης Τσαγγάλης

Συνεργάτης – Γραμματεία