Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, μέσω τηλεφώνου ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα για ότι απορία έχετε ή για να κλείσετε το ραντεβού σας.

Τι είναι η πλαστική χειρουργική;

Ο όρος πλαστικός έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελληνική γλώσσα και συγκεκριμένα στη λέξη «πλάθω» που σημαίνει διαμορφώνω, δίνω σχήμα. Αποτελεί μία από τις νεότερες ιατρικές ειδικότητες και χωρίζεται βασικά σε Αισθητική και Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική. Σκοπό έχει τη χειρουργική αποκατάσταση συγγενών και επίκτητων ανωμαλιών καθώς και δυσμορφιών ή ατελειών στο ανθρώπινο πρόσωπο και σώμα με απώτερο σκοπό την αισθητική και λειτουργική αρμονία.

Ποιός είναι ο στόχος μιας επέμβασης πλαστικής χειρουργικής;

Ο στόχος μια τέτοιας επέμβασης είναι η μέγιστη δυνατή βελτίωση της εικόνας του σώματος ή του προσώπου σας ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη αρμονία μεταξύ λειτουργικότητας και αισθητικής. Απώτερο, βέβαια, σκοπό αποτελεί πάντοτε η βελτίωση της αυτό-εκτίμησης ενός ασθενούς με ρεαλιστικές φυσικά προσδοκίες.

Τι πρέπει να περιμένω στην προ-εγχειρητική συνεδρία;

Η προ-εγχειρητική συνεδρία αποτελεί την ιδανική στιγμή ώστε να λύσετε κάθε σας απορία και να εκτιμήσετε αν ο συγκεκριμένος Πλαστικός Χειρουργός είναι ο κατάλληλος για εσάς. Ο ιατρός θα πρέπει να πάρει ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό, να προβεί σε μία ενδελεχή κλινική εξέταση ώστε να μπορέσει να εξατομικεύσει την περίπτωση και τέλος να προχωρήσει σε μία αναλυτική επεξήγηση της προεγχειρητικής, διεγχειρητικής και μετεγχειρητικής διαδικασίας καθώς και των πιθανών επιπλοκών.

Πως να επιλέξω κατάλληλο Πλαστικό Χειρουργό;

Η Πλαστική Χειρουργική είναι μία διαρκώς και ραγδαίως εξελισσόμενη επιστήμη η οποία έπαψε πλέον να είναι ταμπού. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι Πλαστικοί Χειρουργοί να έχουν λάβει μεγάλη δημοσιότητα μέσω της τηλεόρασης, των περιοδικών, του διαδικτύου ακόμα και των reality shows. Απαραίτητη φυσικά είναι μια έρευνα όσον αφορά την επιστημονική καριέρα και εμπειρία του ιατρού που θα επιλέξετε αλλά και η προϋπόθεση να αποτελεί επίσημο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής.

Ιατρείο Αθήνα

Βασ. Σοφίας 52, 4ος όροφος, 11528, Αθήνα
Τηλ: 210 7239053

Ιατρείο Καρδίτσα

Σταμούλη 3, 43100, Καρδίτσα
24410 29999

Φόρμα Επικοινωνίας

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ή στείλτε ένα μήνυμα